0%

خدمات آرنیکا

فیزیوتراپی مچ دست و انگشتان

مچ دست و انگشتان می تواند به دلایل مختلف دچار عارضه های حرکتی گردند. آسیب های بعد از عمل های جراحی، شگستگی، پارگی تاندون، بیماری های مادرزادی، آسیب و پارگی عضلات، بیماری های عصبی و نورولوژی، روماتیسم مفصلی و آرتروز از جمله این موارد است. از آنجا که مفاصل دست کوچک و دارای تعداد زیادی هستند،

مطالعه بیشتر

فیزیوتراپی سر و گردن

گردن درد یکی از مشکلات رایج سبک زندگی امروز است که می تواند باعث محدودیت های حرکتی در دیگر نقاط بدن از جمله شانه، بازو، دست و کمر شود. مشکلات رایج سر و گردن شامل آرتروز گردن، تنگی کانال نخاعی، ساییدگی بین مهره ای، التهاب دیسک مهره های گردنی، آرتریت روماتوئید، سردردهای مزمن میگرنی، آسیب های ناشی از تصادف و ضربه و فلج های عصبی صورت است. در مرحله اول فیزیوتراپی سر و گردن در کلینیک فیزیوتراپی آرنیکا تشخیص دقیق عارضه توسط فیزیوتراپیست اهمیت دارد تا بتواند برنامه ریزی کامل درمانی ارائه دهد.

مطالعه بیشتر

فیزیوتراپی ساق پا

عضلات ساق پا شامل عضلات درشت نی و عضلات نرمه ساق پا (تشکیل دهنده تاندون آشیل) است. همچنین استخوان درشت نی و نازک نی نیز در این ناحیه قرار دارند.این عضلات و استخوان ها در هنگام راه رفتن، دویدن و حفظ تعادل نقش کلیدی دارند. پارگی، گرفتگی و کشیدگی ماهیچه، شین اسپلینت (درد جلو و داخل ساق پا)، آسیب دیدگی تاندون ها، پارگی آشیل، ترومبوز سیاهرگی عمقی، واریس، رگ به رگ شدن مفاصل، شکستگی استخوان نازک نی و درشت نی از جمله آسیب های شایع در این ناحیه است.

مطالعه بیشتر

فیزیوتراپی کمر

کمرد درد یکی از بیمارهای شایع است که می تواند در هر سنی افراد را درگیر کند اما در میان بزرگسالان شایع تر است. از علل بروز کمردرد می توان به سیاتیک، آرتروز، کشیدگی عضلات، فتق دیسک کمر، اسپاسم عضلانی، تنگی کانال نخاعی، عفونت های ناشی از بیماری، شکستگی مهره ها، ساییدگی و سرخوردگی مهره ها، پوکی استخوان و انحنا و التهاب ستون فقرات اشاره کرد. از جمله روش های درمانی و فیزیوتراپی کمر درد در مرکز فیزیوتراپی آرنیکا می توان به گرما درمانی، سرما درمانی و فرکانس های الکتریکی اشاره کرد.

مطالعه بیشتر

فیزیوتراپی زانو

زانو از آسیب پذیرترین نقاط بدن است و در هر فعالیت حرکتی نقش زیادی دارد. در فیزیوتراپی زانو، تشخیص نوع آسیب، علائم بیماری و بررسی های پاراکلینیکی در مرحله اول بسیار مهم است تا بتوان درمان اصولی و استاندارد را انتخاب نمود و روند درمان را نظارت کرد. به طور مثال برای کشیدگی عضلات روش اولتراسوند از تکنیک های رایج است که باعث کاهش التهاب، افزایش انعطاف پذیری و گردش خون در ناحیه زانو می شود.

مطالعه بیشتر

فیزیوتراپی شانه، کتف و بازو

شانه از پرتحرک ترین مفاصل بدن است. از این رو بسیاری از مشکلات حرکتی درگیر شانه و کتف می شود و انسان را از کارهای روزمره زندگی باز می دارد. از درگیری های شایع در این ناحیه می توان به خشکی مفصل شانه، آرتروز، در رفتگی، آسیب های بعد از عمل جراحی، شکستگی شانه و استخوان بازو، پارگی تاندون و درگیری های عصبی شانه و شبکه بازویی اشاره کرد. تمامی این آسیب ها در صورتی که در بهترین زمان رسیدگی شوند قابل درمان هستند و در صورت عدم رسیدگی می توانند آسیب های شدیدتری را ایجاد کند که به جراحی می انجامد.

مطالعه بیشتر

فیزیوتراپی مچ پا و انگشتان

مچ پا و انگشتان شاید از مهمترین بخش های بدن در راستای تحمل وزن بدن و ایجاد تکیه گاه باشند. پیچ خوردگی، ضرب دیدگی، درد و تورم، ضعف عضلانی، التهاب انگشتان، شکستگی استخوان تالوس و ناویکولار، التهاب فاشیای کف پا، کلسیفه شدن و ایجاد خار پاشنه از جمله مشکلات شایع این ناحیه بدن به صورت حاد و مزمن است. راه رفتن های طولانی، عدم استفاده از کفش مناسب، عادت ناصحیح راه رفتن، حمل بارهای سنگین، تصادف و شکستگی باعث بروز این آسیب ها می شود.

مطالعه بیشتر

فیزیوتراپی آرنج

استفاده بیش از حد و فشار مکرر از تحرکاتی که باعث درگیری آرنج دست می شود، باعث فرسایش بافت ها و تاندون های نواحی دست می گردد. اگر تاندون ها و غضروف ها فشار بالایی را تحمل کنند باعث آسیب های دردناک و جبران ناپذیر آرنج می شود. از بیماری های رایج ناحیه آرنج شامل شکستگی کالیس، بیماری کین باخ، بیماری دکوروان، کشیدگی و پارگی تاندون ها، عارضه های آرنج تنیس بازان و آرنج گلف بازان است.

مطالعه بیشتر

فیزیوتراپی قفسه سینه

بیمارانی که دچار فیبروز سیستیک، ذات الریه، برونشکتازی، دمل های ریوی، آسم و اختلالات عصبی - تنفسی می شوند ضعف و محدودیت های حرکتی ناحیه قفسه سینه در آن ها شایع است. بروز این محدودیت ها نیز به بیش از حد بودن ترشحات تنفسی و غلظت و چسبندگی بالای آن ها مربوط می شود که پس از تجمع در ریه ها و مجاری تنفسی باعث ضعف عملکرد سیستم تنفسی و فشار به بافت ریه می شود.

مطالعه بیشتر

فیزیوتراپی لگن

درد لگن می تواند به حدی برسد که انسان را از کارهای روزمره زندگی باز دارد. این درد می تواند نواحی مختلفی را همچون شکم، باسن، کف لگن، دنبالچه و حتی آلت تناسلی را درگیر کند و درد آن غیر قابل تحمل شود. از جمله بیماری های شایع ناحیه لگن می توان به نیمه در رفتگی و در رفتگی کامل استخوان لگن، ضعف عضلانی، شکستگی، کشیدگی عضلات، آرتروز مفصل لگن، بورسیت، نکروز استخوان فمور و سندرم پریفرمیس اشاره کرد.

مطالعه بیشتر